Thuiswerken i.v.m. coronavirus

0
203
thuiswerken

Het coronavirus vormt momenteel een potentieel risico voor de continuïteit van de productie en dienstverlening van bedrijven. Veel bedrijven kiezen ervoor om vanuit huis te gaan werken. Voor Komdex als softwarebedrijf is dat trouwens stukken eenvoudiger dan voor jou als maakbedrijf. Lassen, verspanen, snijden van metaal gaat nu eenmaal niet zo eenvoudig als deze blog schrijven bij mij thuis aan de keukentafel.

Onze medewerkers voeren hun werkzaamheden zoveel mogelijk uit vanuit huis. De Helpdesk is gewoon bereikbaar!

Normaal gesproken ontmoeten we klanten graag persoonlijk.

Onze consultancy is de afgelopen jaren steeds meer op afstand uitgevoerd. Circa 20% vindt al op afstand plaats. Technisch zijn we volledig gereed om op afstand met jou samen te werken en beschikken we over alle noodzakelijke moderne communicatiemiddelen om je goed van dienst te kunnen zijn. In de huidige situatie hebben we dit opgeschaald naar 100%.

Al onze consultancy en verkoopbijeenkomsten doen we sinds maandag 16 maart 2020 op afstand. Al onze bedrijfsbezoeken en bezoeken aan ons kantoor hebben we voor nu even opgeschort. We wachten net als jij, af wat het nieuws ons gaat brengen.

In een volgende blog zullen we u een kijkje geven in hoe wij op afstand met onze klanten samenwerken, wellicht dat je er wat mee kunt!

Rob de Haas, 17 maart 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here